Rólunk:

Vállalkozásunk 2007-ben alakult. Fő tevékenységi köreink: kert- és parképítés; kertfenntartás; takarítás; fakivágás; földmunka. Kizárólag szakképzett emberekkel állunk a megrendelők részére. Stratégiai célunk a gyors, pontos és hatékony munkavégzés. Munkáinkat magas műszaki színvonalú erdészeti és kertészeti gépekkel végezzük.
"Versenytársainktól megkülönböztet bennünket a minőségről alkotott felfogásunk, nagy fejlesztési kompetenciánk és a tapasztalat,
amely újabb és újabb innovációkat eredményez.
Meggyőződésünk, hogy mindez csak a munkánk iránt érzett szenvedéllyel lehetséges."
A ház és kertje úgy teremt igazán szép és kellemes környezetet tulajdonosának, ha nem csak az épület készül szakember irányítása alatt, hanem azzal teljes összhangban a kert kialakítása is avatott szakemberek munkája. A tervezés és építkezés nem a házzal zárul, hanem a telekhatárral.

Miért minket válasszon?

01

Több, mint 12 éves tapasztalatunk van a kertépítésben, parkosításban! Kertészeti csapatunk minden tagja szakképzett, így Ön igazi profikra bízhatja a munkát!

02

A kertépítésben és kertfenntartásban teljes körű szolgáltatást nyújtunk minden ügyfelünknek!

03

Az Ön elégedettsége fontos számunkra! Az építés után sem hagyjuk cserben, kérésére folyamatosan rendezetten, karban tartjuk kertjét vagy parkját!

Kapcsolat

Kérjen árajánlatot még ma.
Tekintse meg munkáinkat, friss híreinket facebook oldalunkon, illetve kövessen Instagrammon is.

Cím

4484 Ibrány, Óvoda u. 17,

Telefon: 06-30/252-4795

E-mail: info@forest-garden.hu